Wie zijn we

Stéphane Van Eygen is zaakvoeder van Stéphane Van Eygen Tuinaanleg en onderhoud BVBA, evenals van OTH bvba.

SVETO staat in voor al uw tuinaanlegwensen, in de meeste ruime zin, waar OTH uw groenpartner is voor tuinonderhoud.

SVETO is de specialist in aanleg van privétuinen van een tijdloze klasse die qua stijl, ontwerp en uitvoering perfect aansluiten bij uw woning. Het gemotiveerde team staat klaar om u te begeleiden van ontwerpfase, over advies bij plantenkeuze, materiaalkeuze, technische expertise, tot finale oplevering.

Stéphane Van Eygen studeerde in juni 2000 af, als gegradueerde in de biotechnologie, optie tuinbouw. Tijdens de daaropvolgende jaren deed hij ervaring op en groeide zijn passie voor het vak bij verschillende collega´s. In maart 2003 besloot hij zijn passie te delen met eigen klanten en richtte SVETO op.

Samen met Geoffrey Depré vormt hij een vast groenteam dat per opdracht wordt aangevuld met specialisten in hun eigen vak …
Elke realisatie wordt van ontwerp tot de afwerking behartigd door de beste vaklui, gekend om hun passie voor perfectie. Het dynamische bedrijf staat bovendien garant voor een perfecte materiaalkeuze en een persoonlijke klantservice.

OTH werd opgericht in 2013 als afzonderlijke entiteit, en richt zich voornamelijk naar particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een tuinonderhoud partner.